Home Verhuur

Verhuur

Bij Streams Breede Beek in Nijkerk kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuur. Wij hebben diverse ruimtes en zalen waar je jouw event kunt organiseren. Streams Breede Beek is centraal gelegen in het midden van Nederland, vlakbij Amersfoort, en uitstekend te bereiken met het OV.

Bekijk ook onze verhuurbrochure voor de prijzen en meer infomatie.

beschikbaar voor verhuur

Wij beschikken over de volgende ruimtes, die je ook gecombineerd kunt huren:

  • Theaterzaal, compleet uitgerust met hightech apparatuur (200+ personen)
  • Skyroom met uitzicht over Nijkerk (max. 30 personen)
  • Restaurant met uitzicht over Nijkerk (25 tot 70 personen)

Zakelijke verhuur

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in het midden van het land, vlakbij Amersfoort? Streams Breede Beek in Nijkerk is jouw partner. Wij bieden een inspirerende locatie in het centrum van Nijkerk voorzien van verschillende ruimtes die zakelijk kunnen worden ingezet. Van onze grote theaterzaal tot een smaakvol restaurant.

Streams Breede Beek in Nijkerk is dé perfecte locatie voor elke presentatie, vergadering, training, workshop, congres, personeelsbijeenkomst of om zakelijke successen te vieren.

Meer informatie over zakelijke verhuur

Particuliere verhuur

Voor iedere gelegenheid verzorgen wij de perfecte ruimte(n) en de bijpassende culinaire invulling. Of je nu graag een trouwerij bij ons wilt vieren, een themafeest wilt organiseren, zin hebt in een dansfeest met live muziek of een receptie wilt houden. Bij Streams Breede Beek in Nijkerk voelt iedereen zich thuis.

Geniet bij ons van een culinaire maaltijd in besloten kring met biologische frisdranken, speciaalbieren of door ons met zorg geselecteerde wijnen. Of een borrel om samen het leven te vieren.

Meer informatie over particuliere verhuur

Contact

We ontvangen jullie graag voor een rondleiding, het beantwoorden van vragen en het opstellen van offertes. Neem hiervoor contact met ons op via: 033 208 74 10 of

Vraag een vrijblijvende offerte aan