Home Verhuur

Verhuur

Bij Streams Breede Beek kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuur. Wij hebben diverse ruimten waar u uw event kunt organiseren.

Zakelijke verhuur

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in het midden van het land? Streams Breede Beek in Nijkerk is jouw partner. Wij bieden een inspirerende locatie voorzien van een theaterzaal met hightech apparatuur en een smaakvol restaurant.

De perfecte locatie voor elke presentatie, vergadering, training, personeelsbijeenkomst of om zakelijke successen te vieren.

Meer informatie over zakelijke verhuur

Particuliere verhuur

Voor iedere gelegenheid verzorgen wij de perfecte ruimte(n) en de bijpassende culinaire invulling. Of u nu kiest voor een themafeest, een (dans)feest met live muziek of een receptie. Bij ons voelt iedereen zich thuis.

Kies voor een besloten diner of borrel om samen het leven te vieren. Geniet van een culinaire maaltijd met biologische frisdranken, speciaalbieren of door ons met zorg geselecteerde wijnen.

Meer informatie over particuliere verhuur

Contact

We ontvangen jullie graag voor een rondleiding, het beantwoorden van vragen en het opstellen van offertes. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Klik op de afbeelding om het pdf te openen.