Home Verhuur Trouwlocatie

Trouwlocatie

Op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie in de buurt van Amersfoort en in Midden-Nederland? Streams Breede Beek in Nijkerk is de perfecte locatie om een trouwdag te vieren!

Onze kleinschalige theaterlocatie in het centrum van het historische Nijkerk biedt verschillende ruimtes die te huur zijn voor jullie trouwerij. Dus of je je trouwerij klein en intiem wilt houden, een uitgebreid diner wilt, een ontspannen bruiloftsreceptie of een spetterend bruiloftsfeest wilt organiseren, bij Streams Breede Beek in Nijkerk kan het allemaal.

trouwen bij Breede Beek

Je trouwerij vieren bij bij Streams Breede Beek in Nijkerk is kiezen voor een unieke trouwlocatie in Midden-Nederland. We hebben drie verschillende ruimtes die zeer geschikt zijn voor een onvergetelijke trouwdag:

 • Theaterzaal
 • Skyroom
 • Restaurant

Het voordeel is dat je de ruimtes huurt die je nodig hebt. Wil je met een kleiner gezelschap even koffiedrinken en genieten van de bruidstaart? Kies voor de Skyroom. Wil je met je bruiloftsgasten dineren? Doe dat in ons eigen theaterrestaurant. Komen er veel bruiloftsgasten voor een groot feest? We zetten alle stoelen aan de kant en de theaterzaal is yours. Dus als je bij je trouwerij zoveel mogelijk op dezelfde locatie wilt verblijven, dan ben je bij Streams Breede Beek aan het juiste adres.

Centraal gelegen trouwlocatie

Onze trouwlocatie is centraal gelegen in Nederland, op 20 minuten rijden vanaf Amersfoort. Nijkerk ligt bovendien vlak aan de snelweg A28, net over de grens van de provincie Utrecht in Gelderland.

Ook MET OV UITSTEKEND BEREIKBAAR

Ook als je bruiloftsgasten met het openbaar vervoer komen is Nijkerk een ideale trouwlocatie. Dagelijks rijden er twee treinen per uur vanaf station Nijkerk richting Amersfoort en Utrecht, en gaan er twee treinen richting Zwolle. Je loopt in 10 minuten van station Nijkerk naar Streams Breede Beek. Deze bijzondere trouwlocatie is daarmee een uitstekend bereikbare plek voor iedereen die met het openbaar vervoer naar jullie trouwerij komt.

Op loopafstand van Stadhuis

Trouwen jullie voor de burgerlijke stand in het historische stadhuis van Nijkerk? Groot gelijk. Dit prachtige pand ligt aan de haven in het centrum van Nijkerk en heeft een prachtige sfeervolle trouwzaal uit de 18e eeuw. Het ligt op maximaal 10 minuten lopen van Breede Beek.

Catering

Onze eigen cateraars zijn er om jullie te voorzien van een culinaire hoogstandjes op jullie trouwdag. Van dineren met jullie trouwgezelschap in besloten kring in ons restaurant, biologische frisdranken, speciaalbieren, door ons met zorg geselecteerde wijnen tot overheerlijke borrelhapjes op jullie bruiloftsfeest. Jullie kunnen de catering van jullie trouwdag dus gerust aan ons overlaten. We staan op culinair gebied voor alles open om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Overnachten

Zoeken jullie overnachtingsplekken voor bruiloftsgasten? In de omgeving van Nijkerk zijn diverse hotels te vinden waar jullie bruiloftsgasten zeer comfortabel kunnen overnachten. Suggesties nodig? Wij helpen jullie graag.

Contact

Benieuwd of wij de juiste trouwlocatie zijn voor jouw bruiloft? We ontvangen je graag voor een vrijblijvende rondleiding. Dan kun je met eigen ogen de mogelijkheden van deze unieke locatie zien. Wil je een afspraak maken voor een rondleiding of heb je meer vragen over deze trouwlocatie?

Bel met ons

Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Onze zalen

Verhuur particulier - Breede Beek Nijkerk: Theaterzaal 'Experience'

Theaterzaal

 • Vlakke vloer met inschuifbare tribune en balkon
 • Capaciteit: 200 personen (zittende configuratie)
 • Flexibele indeling: extra staanplaatsen of opstelling met tafels/stoelen
 • Moderne licht- en geluidstechniek
 • Geavanceerde livestream- en video-opnamemogelijkheden
Verhuur particulier - Breede Beek Nijkerk: Foto van de 'Skyroom' zaal

Skyroom

 • Prachtig uitzicht op Nijkerk
 • Perfecte trouwlocatie voor kleine groepen
 • Ruimte voor maximaal 30 personen
 • Open en lichte ambiance
 • Met lift bereikbaar
Verhuur particulier - Breede Beek Nijkerk: Restaurant van het theater (begane grond)

Restaurant

 • Perfecte trouwlocatie voor 25 tot 70 personen of een trouwdiner.
 • Prachtig uitzicht op Nijkerk
 • Met lift bereikbaar