Home Zakelijk Sponsor worden

Sponsor worden

Streams heeft het verlangen om samen op te trekken. Dit doen we natuurlijk ook graag met lokale bedrijven en ondernemers. Aangezien wij een particulier initiatief zijn (dus volledig afhankelijk van giften), nodigen wij je hierbij uit om financieel bij te dragen en zodoende mee te bouwen aan het ontdekken en ontwikkelen van talenten en gaven. Zo kunnen we samen bijzondere culturele voorstellingen en educatieve projecten realiseren.

Wij hebben voor bedrijven een aantal sponsorpakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om afspraken op maat te maken. Streams heeft een ANBI status dus giften zijn aftrekbaar.

Sponsorpakketen
Jaarlijks verspreiden wij ons theatermagazine met de programmering. Deze wordt verspreid onder >16.000 huishoudens in gemeente Nijkerk. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt je bedrijfsnaam vermeld of een logo geplaatst. Daarnaast zorgen wij voor zichtbaarheid op onze website en natuurlijk binnen in het theater (op de schermen). Verder organiseren we jaarlijks een sponsor(mid)dag om elkaar te ontmoeten. Tot slot geeft sponsoring het voordeel van korting op je zaalhuur.

Heb je vragen of wil je sponsoren? Stuur een e-mail naar communicatie@streamsbreedebeek.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klik op de afbeelding voor onze sponsor mogelijkheden.

Wij zijn dankbaar voor onze sponsoren: